Frisør og pizzaspising

I dag, faktisk klokka 08.30, var jeg hos frisøren. Jeg har stått opp kjempetidelig de to siste dagene pga. Norway cup og i dag skulle jeg endelig å sove, men nei. Klokka 08.30 var det eneste som var ledig hos frisøren, så da dro jeg til frisøren tiiiidliiig i dag. Klippet det bare opp og litt kortere, ikke noe spennende, men jeg trengte det for det var ganske slitt. Nå kom jeg nettopp hjem fra pizzaspisiing hos en av fotballjentene sammen med hele fotball laget. Kos! Kl.19.30 skal jeg spille enda en kamp og jeg tror nok vi går ut, så hvis vi gjør det skal jeg dra til Selbu (Sør-Trøndelag) i morgen. Åtte timer å kjøre. Yeeeeh... Jaja, det er koselig der oppe da. Der skal jeg være i nesten en uke og så er det skolestart:I

Forresten, jeg kom i avisen i dag, Budstikka - Asker og Bærums avis. Lite intervju om Norway cup. De kom bort til meg og begynte å stille meg spørsmål og tok bildet av meg da jeg var på Ekeberg. Morsomt:)

Legger bare inn et bilde fra Frankrike:


<3


Stikkord:

2 kommentarer

Whoot

03.aug.2010 kl.15:40

hvis du var en av de som lurte når jeg skulle svare på spørsmålsrunden, så har del 2 kommet. På video! :D ha en fin dag!

Elisabeth - kanskje litt sprø?

03.aug.2010 kl.15:53

jeg trenger og dra til frisøren selv, slitt hår. dumdumdumduuuuuuum. :(

Skriv en ny kommentar

maren<33

maren<33

13, Bærum

Hei<3 Jeg heter maren og er en jente på 13 år. Jeg liker å danse å spille fotball! Er glad i vennene mine og de få leserne mine<3 Blir utrolig glad for kommentarer, prøver alltid og kommentere tilbake:) Jeg blogger for det meste om mote, men litt om hverdagen min.

Kategorier

Arkiv

hits