Hjemmespa og soving ute på terrassen

I forrig gårs hadde to av bestevenninnene mine og jeg hjemme spa. Vi lagde ansiktsmaske og skrubb og lå på hænklene på badet vårt med masse lys rundt oss, mens vi leste i blader og maserte hverandre. Ansiktsmasken og skrubben virket faktisk bra! Den anbefales hvis du ikke vil bruke penger på det og heller prøve noe nytt.

Her skal dere få oppskriften:

Ansiktsmaske (for ca.2-3 ansikter;)
1/2 moden banan
1/2 moden avokado
2 ss yoghurt naturell
1 ss olivenolje

Slik gjør du:
Mos bananen og avokadoen sammen i en skål, og bland sammen de andre ingrediensene. Påfør over hele ansiktet og la den virke i 20-30 minutter. Skyll den av med varmt vann og smør deg inn med en god hudkrem etterpå.

Skrubb (for ca.1-2 kropper;)

Slik gjør du:

Bland ca en spiseskje salt med en spiseskje honning. Dusj og masser inn blandingen og skyll av skrubben. Avslutt med å smøre deg inn med en mykgjørende bodylotion.

(Kilde: Julia- bladet til lillesøsteren min)Vi bestemte oss for å ligge ute og da lå vi ute på terrassen vår. Vi tenkte at det skulle bli ganske skummelt, siden det var så mørkt, men det var det ikke, bare kjempekoselig.


her sov vi. Kjempegøy!

Skal/har du prøve(d) ansiktsmasken og skrubben?
Har du noen gang sovet på terrassen?


 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

maren<33

maren<33

13, Bærum

Hei<3 Jeg heter maren og er en jente på 13 år. Jeg liker å danse å spille fotball! Er glad i vennene mine og de få leserne mine<3 Blir utrolig glad for kommentarer, prøver alltid og kommentere tilbake:) Jeg blogger for det meste om mote, men litt om hverdagen min.

Kategorier

Arkiv

hits