Mozell party!

Hallo:) Det har blitt dårlig blogging i desember. Jeg har ikke så veldig blogglyst for tiden, men jeg har masse inspirasjon da. Det er jo desember, så det blir nok litt mindre blogging. Det er jo ganske travelt, med julegaver og sånt.. Men jeg kan fortelle litt om hva jeg har gjort i desember hittil:)

I går bakte jeg masse julekonfekter. Koselig!


Jeg vet, utrolig dårlig bilde! Har kakene i kjelleren så de holder seg kalde, og der er det dårlig lys. Gadd ikke gå ut der det var bedre lys. Late meg...

Ingrid og jeg hadde godterilov hele november - å ikke spise godteri, potetgull eller drikke brus på en måned. Da skulle vi "feire" at den var ferdig 1.desember med godteri og mozell. Mozell var yndlingsbrusen min før - nå er den julebrus - så til bursdagen min, som var i mars, fikk jeg en mozell brus av de to besteveninnene mine, Maja og Ingrid. Men den var kun til nødbruk! Så vi åpna den på onsdag, haha. Rare, sa du? x)

nødbruk brus <3
Har dere fått inn julestemningen? ehh...


Nå har jeg bestemt hvem de tre finalistene i fotokonkurransen er og det får dere vite senere i dag!

Noen som vet hvordan man legger ut sanger fra youtube uten videoen? Det kommer en spilleliste med julesanger på bloggen snart:)

 

3 kommentarer

Fabulouscrazy

07.des.2010 kl.09:01

Hehe, så søt brus! Hørtes ut som en veldig koselig start på desember i hvertfall :)

Line

07.des.2010 kl.16:09

Søt blogg <3

Trude

07.des.2010 kl.19:22

Når skal du trekke vinnere i konkurransen da? :)

Skriv en ny kommentar

Maren-meld dere på fotokonk på bloggen min

Maren-meld dere på fotokonk på bloggen min

13, Bærum

Hallo: ) Jeg heter Maren, er 13 år og elsker fotball og dans. Jeg blogger om mote, hverdag, foto og musikk. Blir utrolig glad for kommentarer og prøver alltid og kommentere tilbake. Takk for at du stakk innom bloggen min<3

Kategorier

Arkiv

hits