Bloggvurderinger!

www.csfoto.blogg.no:

Design: Headeren er fin med litt forskjellige bilder på headeren og også noen "ordtak" (ellerhvadetnåheter..). Det er kanskje litt rotete, men det blir jo litt mer personlig med de ordtakene. Designet er litt kjederlig når skriften er svart og overskriften er grå, men smaken er som baken:)

Bilder: Når jeg vurderer bilder legger jeg litt vekt på om bloggen har bilder og det har denne. Det er jo en fotobo\logg med også litt hverdag, tenker jeg, så da er det enten bilder hun tar av "ting" som eri innleggene sine eller ting som er rundt henne selv. Og det er bra med litt forskjellige bilder.

Aktivitet: Når du leser en blogg bør jo bloggeren blogge ofte, synes jeg. Caroline blogger ca. litt mindre en ett innlegget hver dag. Hun kunnen godt ha blogget bitte litt til, men jeg blogger jo ikke så mye mer selv da. Men hun er egentlig helt passe aktiv:)

Måten hun skriver på: Hun skriver ikke så mye i hvert innlegg, som er bra, synes jeg da. Caroline skriver også med lite skrivefeil.

Varierer innleggene sine: Caroline blogger for det meste om foto og om hverdag. Hun legger ut ca. et bilde hun har tatt hver dag. For min del blir det kanskje litt mye av bare et bilde hver dag, men det er det jeg synes.

Bloggens helhet: Caroline har "en personlig" header, men litt kjederlig design. Hun har masse bilder i innleggene sine og er helt passe aktiv. Hun skriver ganske lite i hvert innlegg uten mange skriverfeil, men hun kunne godt ha variert innleggene sine bittelitt mer :)

Bloggen får karakter 4 av meg.


www.martekristinem.blogg.no:

Et av bildene hun har på headeren sin. Nydelig!

Denne bloggvurderingen blir litt mindre (fordi hun vant en liten bloggvurdering:).

Designet er nydelig! Headeren er kjempefin, men designet er litt kjederlig. Men pga. den fine headeren, så hadde det vært rart med et mindre kjederlig design, det hadde blitt for mye, på en måte.

er det en stund siden hun har blogget, men før blogget hun ca. hver dag.

Hun skriver passe mye i hvert innlegg med lite eller ingen skrivefeil.

Marte Kristine har også masse bilder i innleggene sine.

Jeg gir bloggen et terningkast -5

Husk at: dette er mine meninger, det er ikke sikkert alle er enige. Og bare pga. at jeg sier dette er det ikke nødvendigvis sånn det er. Og jeg mener det så klart ikke slemt!<3

 Hva synes dere om bloggvurderingene?

 

4 kommentarer

Thea

26.des.2010 kl.11:23

Bra bloggvurderinger :))

Bene<3 - Kommenterer tilbake <3

26.des.2010 kl.13:17

Bra vurdert :)

ibenchristineeufs

26.des.2010 kl.13:58

bra vurdert! :)

Kuwl

26.des.2010 kl.23:57

utrolig bra vurdert :)

Skriv en ny kommentar

Maren-meld dere på fotokonk på bloggen min

Maren-meld dere på fotokonk på bloggen min

13, Bærum

Hallo: ) Jeg heter Maren, er 13 år og elsker fotball og dans. Jeg blogger om mote, hverdag, foto og musikk. Blir utrolig glad for kommentarer og prøver alltid og kommentere tilbake. Takk for at du stakk innom bloggen min<3

Kategorier

Arkiv

hits