STEM PÅ IS-KLASSEN - bli linket!

Som kanskje ikke så mange vet, går jeg i en klasse hvor vi samler inn penger til å bygge skoler i Ecuador. Vi bruker litt av fritiden vår på å samle penger i tre år. Det har vært en IS-klasse før oss. De klarte å samle inn nok penger til hele tre skoler og klassetur til Ecuador for å se på det de hadde gjort! I går melde vi oss på en konkurranse på www.klassekassen.no hvor de deler ut 100 000 kr til en spesiel klasse. Vi trenger virkelig disse pengene! Men det går ikke an å stemme etter 15.februar og vi meldte oss på i går, så vi trenger virkelig stemmer. De fleste meldte seg på for kanskje noen uker siden, så vi ligger litt bak..

Hvis dere gidder å bruke bare et minutt på å stemme på oss så gjør dere enn forskjell dere også. Dere gjør kanskje sånn at et barn i slummen i Ecuador får skolebøker på skolen. Her er linken: http://klassekassen.no/sak/1309. Dere kan stemme både via mail og facebook. Les mer om oss her: http://www.isklassen.no/. Hvis dere stemmer, skriv at du har stemt i kommentarfeltet. Alle som stemmer bli linket på bloggen i tre innlegg:)

IS-klassen, Internasjonale Solidaritets-klasse

TUSEN TAKK PÅ FORHÅND! DET BETYR UTROLIG MYE:-)

Stemmer du?

4 kommentarer

12.02.2011 kl.19:32

Hei snupps!! :* nydelig bilde <3<3<3

VeBe

06.03.2011 kl.16:15

Jeg har stemt! Håper dere vinner! :)) <3

Hedda

11.04.2011 kl.21:00

Jepp :)

Malinhanssen ♥

25.05.2011 kl.14:43

HAR FOTOKONKURRANSE PÅ BLOGGEN MIN NÅ! MELD DEG PÅ! <3

Skriv en ny kommentar

cherry

cherry

16, Bærum

Hallo: ) Jeg heter Maren, er 13 år og elsker fotball og dans. Jeg blogger om mote, hverdag, foto og musikk. Blir utrolig glad for kommentarer og prøver alltid og kommentere tilbake. Takk for at du stakk innom bloggen min<3

Kategorier

Arkiv

hits